Mis on mun Kiippa?

Todellakin, kuka on vaihtanut mun koiran ja tuonut tilalle kiltin ja kuuntelevan Kiipan, jonka kanssa on vallan mukavaa harrastaa? Vai liekö syynä ohjaaja, joka ei enää ressaa ykkösissä oloa. Mene ja tiedä, kivaa meil on ainakin!

Käytiin Takujen kisoissa Tampesterissa, Tanjan ja Ilmin kera. Pajarin Tuomon hyppyrata ja Räsäsen Minnan agirata olivat ohjelmassa.

Hyppärille oisin kaivannut rataantutustumisaikaa vähintään puoli tuntia lisää. Jokseenkin kinkkiseltä tuo vaikutti. Tällä radalla ei kyllä varmisteltaisi mitään. Yllättävän hyvin saatiin rata sujumaan. Kepeillä otin ihan kiitettävästi sivuetäisyyttä ja aloinkin jo hätäillä lopetuksen kanssa ja Kiippahan jätti viimeisen välin tekemättä. Uus yritys samaa kaavaa noudattaen, ja nyt malttoi ohjaajakin olla rauhassa loppuun asti. Muutama kaarros pidemmän kautta ja keppien uusinta. Tulos siis 5, ja yliaikaa 6 sekunttia. Tuloksella kuitenkin toinen sija.

Giga 2008

Agilityrata ei paljoa helpommalta näyttänyt, putkia ”vääriin” päihin ja pirusti käännöksiä kovasta vauhdista. Ei siis ihan meidän vahvimpia osa-alueita  🙂  Tälläkään radalla ei paljoa varmisteluihin ollut varaa. Puoleen väliin rataa päästiin suht siistillä esityksellä. Muurilta kääntyminen meni pitkäksi (yllätys!) ja ohjaajalta loppui luotto koiraan seuraavalla päällejuoksulla. Äänitehosteet oli aika milenkiintoiset, kun koiralla oli ohjaajan vikasijoittumisesta johtuen valittavana 4 väärää estettä… Putki kuitenkin löydettiin. Tässä kohtaa muistin, että este 16 on meille se todellinen haaste. Kiippa kun vielä toisinaan tulee pimeän kulman hypyt ali. Etenkin jos lähden liikaa kiirehtimää. Kerrankin muistin odottaa, että koira hyppää ja siitä hanaa maaliin. Kontaktit on edelleen kisoissa niin paljon paremmat kuin treeneissä ja ne on vain parantuneet, kun en niitä ole ”varmistelemassa”. Maalissa kuulutus kertoi, että nollalla olimme maalissa ja aikakin jäi ihanneajan alle. Muita nollia ei radalta tullut, näin Kiipalle nollavoitto ja eka LUVA plakkariin! Jei!

~ Kirjoittanut kiipan : 17 elokuun, 2011.

Jätä kommentti